De uitgegeven boeken en degenen die in de pijpleiding zit(ten) zullen niet mijn enige boeken blijven. U kunt van mij veel meer verwachten en twee daarvan, zijn lange projecten.


Het tweede project is een zeer lang project dat zeker de komende twintig jaar in beslag gaat nemen. Het vervolg van 'De Weg Naar Zwart', welke nog een geschikte titel moet krijgen, zal pas klaar zijn als ik de hoogst haalbare DAN-graad heb gehaald via de examens.

 

De foto is onder voorbehoud. Gezien er nog geen cover is, heb ik een beschikbaar foto gebruikt.

Het eerste langdurige project is mijn Connectie-serie, welke zich in het genre Science-Fiction bevindt. Behalve dat de hoofdpersonage met een groep meerdere planeten gaat bezoeken om te achterhalen of er leven is op die planeten, ga ik verder nog niks verklappen. Nou, goed dan. Een tipje van de sluier:

De serie gaat bestaan uit zes delen. In ieder deel wordt een andere planeet bezocht. En het eerste deel zal 'Gewaagde Expeditie' heten.

Het eerste deel wordt nu voor de derde keer herschreven. Delen twee en drie zullen dat ook nog moeten ondergaan en de delen vier tot en met zes moeten nog groeien uit de kinderschoenen.