Is schrijven het enige wat ik doe? Nee, naast het schrijven heb ik een fulltime baan, sport ik meerdere keren in de week en probeer ik zo nu en dan nog eens mijn muzikale hobby uit te voeren als ik tijd heb.

Mijn naam is Desiree Cordewener, geboren en wonend in het prachtige Zuid-Limburg midden 1995 waar ik na 28 jaar nog steeds woon. Nog steeds kan ik geen genoeg krijgen van het heuvelachtige landschap in deze provincie en verkies ik dan ook boven de drukke steden. Mijn bewegelijke baan geeft al genoeg drukte.

 

Van schrijvers verwacht men dat ze al van zeer jongs af aan verhalen schreven en vanaf volwassen leeftijd over zijn gegaan op echte boeken. Ja, toen ik een kind was wilde ik graag zelf een boek schrijven. Daar kwam echter niks van. Sinds september 2013 ben ik met schrijven begonnen, al was het meer het schrijven van een fanfictie om te zien of ik schrijven wel iets vond. Ik vond het schrijven zo leuk, dat ik er nooit meer mee wilde stoppen.

 

Al snel ben ik begonnen met eigen boeken te schrijven die volledig uit mijn hoofd en handen kwamen. Waar andere schrijvers zich focussen op één genre, schrijf ik in meerdere genres en schrijf ik wat er in mij opkomt. Zo heb ik meerdere thrillers geschreven, waarvan twee uitgegeven. Is een New Adult boek uitgegeven waarvan ik deel twee in aantocht is, heb ik een nog te herschrijven Science-Fiction serie en onlangs de eerste draft van mijn eigen fantasieverhaal afgerond. Is dat alles? Nee, sinds ik mijn zwarte band in het karate heb gehaald, heb ik over mijn weg naar de zwarte band een non-fictie boek geschreven en uitgebracht.

Maak jouw eigen website met JouwWeb