Bestellen

Het Angstige Meisje is op dit moment niet te koop of verkrijgbaar. Deze wordt herschreven naar mijn huidige schrijfstijl en zal op de lange termijn een nieuwe cover krijgen. Zodra het weer verkrijgbaar is, zal ik dit bekend maken.

 

De Verloren Vader is te verkrijgen bij alleen Amazon. Let wel, de levertijd kan twee weken zijn, gezien Amazon op de goedkoopste plek het boek print. Het boek is ook als e-book verkrijgbaar via Kobo en bol.

 

Muzikale Extase is te koop via de webshop van mijnbestseller.nl, boekenbestellen.nl, via de boekhandels en bol. Bol gaat echter niet mijn voorkeur naar uit. Het boek is ook als e-book verkrijgbaar via Kobo en bol.

 

De Weg Naar Zwart is alleen als e-book verkrijgbaar via Kobo en bol.

 

Muzikale Verbinding is verkrijgbaar vanaf 1 maart 2024 bij boekenbestellen.nl, boekhandels en bol. Bol gaat echter niet mijn voorkeur naar uit. Dit boek is (nog) niet verkrijgbaar als e-book.

 

Bij vragen kunt altijd de Vraag & Antwoord pagina raadplegen. Mocht u het antwoord niet vinden waar u naar zoekt, kunt u gerust het contactformulier invullen. Auteur Desiree zal zo spoedig mogelijk u antwoorden.