Op het moment heb ik mijn derde boek af, maar zit het in de correctiefase. De cover is overigens nog niet de definitieve cover die ik voor hier gebruikt heb. Vooralsnog deel ik de cover en waar 'De Onverwachte Samenwerking' zoals de titel betreft gaat en die ik voor nu gebruik. Ik hoop het boek in maart 2022 te laten verschijnen als e-book en de mensen die het liever hebben, zal ik ook zorgen dat een fysiek exemplaar even goed te koop is.

De Onverwachte Samenwerking

Door haar negatieve verleden laat Kerstin haar naam veranderen in Katherine die ze direct begint te gebruiken, waarna ze haar droom achterna probeert te gaan door een poging te doen ontdekt te worden door een bekende artiest of band. Wanneer Katherine daadwerkelijk ontdekt wordt, lijkt de samenwerking goed te gaan tot alles plotseling radicaal verandert.

 

Katherine zint op wraak op de band, en krijgt daarmee hulp uit onverwachte hoek. Hoewel de manier van bekend worden niet helemaal de bedoeling was zoals het nu gaat, maakt Katherine er het beste van, terwijl ze ondertussen een plan maakt om de band terug te pakken.