Op het moment heb ik wel een boek af, maar moet ik het nog corrigeren voor ik het ga uitgeven. Het volgende boek wat u kan verwachten van mij is 'Muzikale Extase', een New Adult waarbij Katherine haar best doet om bekend te worden in de muziekwereld. Gezien ik nog andere schrijfprojecten heb, welke eveneens hieronder gedeeld zullen worden, en nog andere dingen te doen heb naast schrijven en corrigeren, zal het corrigeren langer duren dan normaal.

Muzikale Extase

Door haar negatieve verleden laat Kerstin haar naam veranderen in Katherine die ze direct begint te gebruiken, waarna ze haar droom achterna probeert te gaan door een poging te doen ontdekt te worden door een bekende artiest of band. Wanneer Katherine daadwerkelijk ontdekt wordt, lijkt de samenwerking goed te gaan tot alles plotseling radicaal verandert.

 

Katherine zint op wraak op de band, en krijgt daarmee hulp uit onverwachte hoek. Hoewel de manier van bekend worden niet helemaal de bedoeling was zoals het nu gaat, maakt Katherine er het beste van, terwijl ze ondertussen een plan maakt om de band terug te pakken.

Connectie 1

Gewaagde Expeditie

 

Dorothy komt erachter dat een organisatie mensen zoekt voor een zogenoemde ruimtereis. Door haar situatie moet ze wel op de functie reageren voor ze grote problemen verzeild raakt. Tijdens haar sollicitatie komt ze er al achter wie de aartsvijand van de organisatie is, en ook dat het geen gemakkelijke opgave blijkt om aangenomen te worden.

 

Gewaagde Expeditie is het eerste deel van de Connectie serie.